cpt. Cook
 

Guláš slovenský (tzv. škvrk)

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Harira

Hořící guláš Attila

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí na pivu se slaninovými knedlíky
(Beef and stout stew with bacon dumplings)

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hraničářský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg předního hovězího bez kosti, 2 větší cibule, 115 dkg vepřového sádla, 1/2 lžíce mleté papriky, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 sklenka leča, 3  brambory, 15  feferonek, majoránka, mletý pepř, sůl, česnek, vepřové sádlo nebo olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na menší kousky. Na sádle osmažíme cibuli, zpěníme mletou papriku, přidáme protlak, mírně podlijeme vodou, vložíme maso, osolíme a spolu s kořením (feferonky, česnek, pepř, majoránka) dusíme pod pokličkou doměkka. Pak přidáme na větší kousky nakrájené brambory, doplníme lečem a dusíme, až změknou brambory. Podáváme s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2123x    verze pro tisk

Irský guláš

Irský guláš
(Irish stew)