cpt. Cook
 

Guláš slovenský (tzv. škvrk)

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Harira

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hořící guláš Attila

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, sůl, 2  cibule, 3 lžíce vepřového sádla, 2  papriky (zelené), 1/2 lžíce mleté papriky, 1/2 lžička pálivé papriky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 sklenka třešňovice (meruňkovice, slivovice, brandy), vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle osmahneme do zlatova kuře rozkrájené na 8 - 10 porcí spolu s nakrájenou cibulí. Zasypeme sladkou i pálivou paprikou, osolíme, přidáme nakrájené papriky a podlijeme, dusíme do měkka. Nakonec zahustíme rajčatovým protlakem. Na talíři seskupíme kousky masa, polijeme troškou pálenky, zapálíme a zhasneme plamen. Přidáme i omáčku.

www.tacos.cz Příloha: rýže nebo noky, těstoviny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2280x    verze pro tisk

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí na pivu se slaninovými knedlíky
(Beef and stout stew with bacon dumplings)

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

Hraničářský guláš

Irský guláš

Irský guláš
(Irish stew)