cpt. Cook
 

Fazole zapečené s kyselým mlékem

Fazole zapečené se sýrem a vejci

Fazole zapečené se škvarky

Fazole zapečené se zelím

Fazolová kaše

Fazolové hašé s bylinkami

Fazolové karbanátky

Fazolové karbanátky s cibulí a pórem

Fazolové kotlety

Fazolový casserole s dvojí klobáskou a sýrovým křupáním

Gratin z bílých fazolí se slaninou a mimolette

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Houbové frikasé z korálové čočky

Frocassée de lentilles corail et champignons

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg bílých žampiónů, 40 dkg korálové čočky, 20 dkg tofu (volitelně), 2 dl zeleninového vývaru, 10 cl kokosového mléka, 10 cl smetany, 2 lžičky kurkumy, 1/2 lžička karí koření, 1/2 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř, koriandrové lístky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájejte houby a cibuli. Na olivovém oleji osmahněte cibuli a přidejte houby. Jakmile jsou houby uvařené, přidejte syrovou čočku a dobře promíchejte. Přilijte kokosový krém, tekutou smetanu, přidejte kurkumu, kari a zeleninový vývar. Pokud chcete přidat tofu, nakrájejte ho na malé kostičky a vhoďte do směsi. Promíchejte a vařte 20 minut. Na konci vaření je osolte a opepřete. Uspořádejte je do polévkových talířů a posypte nasekaným koriandrem.
vloženo 10.12.2021    zobrazeno 199x    verze pro tisk

Hrách po španělsku

Hrách zapečený se zelím

Hrachová kaše

Hrachová kaše na bešamelu

Hrachové karbanátky

Hrachové karbanátky

Hrachové lívanečky s kysaným zelím

Hrachové šišky