cpt. Cook
 

Houby po bračsku

Houby po neapolsku

Houby s fazolkami

Houby s vejci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hříbky po bordeauxsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 větších hřibů, 1/2 sklenky olivového oleje, 3  šalotky, 1/2 lžíce husího sádla, 3 stroužky česneku, 1/2 lžíce sekané zelené petrželky, sůl, mletý pepř, 1/2  citrónu na šťávu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěným hříbkům oddělíme nožičky. Na rozpáleném oleji rychle opečeme hlavičky, posolíme, opepříme a dáme do tepla. Nožičky rozsekáme společně s česnekem a petrželkou, vložíme na rozehřáté husí sádlo. Navrch položíme opečené hlavičky, přikryjeme a necháme na mírně rozpálené plotně dusit asi 15 min. Podáváme pokapané citrónem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1253x    verze pro tisk

Hříbky podle bordeauxského způsobu

Hříbky se smetanovou omáčkou

Hřiby na smetaně se sýrem

Hřiby po pařížsku

Hubník

Krkonošský houbovec

Lečo s houbami

Lišky na smetaně

Lišky se smetanou a ztracenými vejci

Marinované houby s česnekem

Milánské plněné houby

Opečené knedlíky s houbami

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku