cpt. Cook
 

Houby po bračsku

Houby po neapolsku

Houby s fazolkami

Houby s vejci

Hříbky po bordeauxsku

Hříbky podle bordeauxského způsobu

Hříbky se smetanovou omáčkou

Hřiby na smetaně se sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hřiby po pařížsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg hřibů, citrón, 1/2 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, 10 dkg starší veky, 1/2 lžíce drobně sekané zelené petrželky, tuk na smažení, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hřiby očistíme, omyjeme, nožky oddělíme od hlaviček, podélně rozkrojíme a ponoříme do čerstvé octové vody. Na oleji dáme dusit hlavičky a rozkrájené nožky hub pokapané citrónovou šťávou. Jakmile pustí vodu, scedíme je a rozkrájíme na menší kousky, vhodíme je do rozpáleného oleje na větší pánev, osolíme, opepříme a za stálého míchání opečeme dozlatova. Veku rozdrobíme a smícháme s rozetřeným česnekem. Chvíli před podáváním tuto směs přidáme k hřibům a vše ještě prudce opečeme. Porce hřibů klademe na toasty a před podáním posypeme zelenou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1372x    verze pro tisk

Hubník

Krkonošský houbovec

Lečo s houbami

Lišky na smetaně

Lišky se smetanou a ztracenými vejci

Marinované houby s česnekem

Milánské plněné houby

Opečené knedlíky s houbami

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku