cpt. Cook
 

Houby po bračsku

Houby po neapolsku

Houby s fazolkami

Houby s vejci

Hříbky po bordeauxsku

Hříbky podle bordeauxského způsobu

Hříbky se smetanovou omáčkou

Hřiby na smetaně se sýrem

Hřiby po pařížsku

Hubník

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krkonošský houbovec

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg rýže, mléko, 10 g uzeného bůčku, 10 dkg uzeného masa (uzená libová plec), 215 dkg čerstvých hub, 10 dkg másla, 2  vejce, sůl, česnek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do mléka zavaříme vypranou rýži, osolíme a dusíme 20 minut do měkka. Na plátky nakrájené houby osmahneme na tuku (místo čerstvých lze použít 1/8 váhy sušených, předem namočených). Vařené uzené maso rozkrájíme na menší kostky. Vychládlou rýži, houby, česnek, sůl, uzené maso promícháme, až se všechny suroviny spojí. Hmotu rozetřeme do vymaštěného pekáčku a pečeme do růžova. Podáváme s hlávkovým salátem nebo salátem z kyselého zelí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1874x    verze pro tisk

Lečo s houbami

Lišky na smetaně

Lišky se smetanou a ztracenými vejci

Marinované houby s česnekem

Milánské plněné houby

Opečené knedlíky s houbami

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku