cpt. Cook
 

Houby po bračsku

Houby po neapolsku

Houby s fazolkami

Houby s vejci

Hříbky po bordeauxsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hříbky podle bordeauxského způsobu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg středně velkých hřibů, 10  šalotek (malých cibulek), 15 stroužků česneku, 1/2 dl olivového oleje, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dobře oprané hříbky nakrájíme na silnější plátky. V kastrole rozehřejeme olej, přidáme nakrájené cibulky a hříbky, usekaný česnek, sůl, pepř a dusíme nejdříve ve vlastní šťávě. Nejsou-li měkké, nepatrně podlijeme. Jakmile změknou a šťáva se odpaří, ponecháme je bez poklice v oleji opékat. Hotové vyklopíme na mísu, opepříme, posypeme petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: toasty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1183x    verze pro tisk

Hříbky se smetanovou omáčkou

Hřiby na smetaně se sýrem

Hřiby po pařížsku

Hubník

Krkonošský houbovec

Lečo s houbami

Lišky na smetaně

Lišky se smetanou a ztracenými vejci

Marinované houby s česnekem

Milánské plněné houby

Opečené knedlíky s houbami

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku