cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Milánská pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  roštěnky nebo hovězí plátky, sůl, mletý pepř, 15 dkg rostlinného tuku nebo oleje, 1/2  cibule, 1/2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce rajčatového protlaku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a obalíme v hladké mouce. Rozehřejeme tuk nebo olej a maso na něm z obou stran rychle opečeme. Na pánvi rozehřejeme i zbylý tuk, vhodíme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Potom přidáme opečené plátky, podlijeme je vodou a dusíme pod pokličkou doměkka. Když je maso měkké, přidáme k němu rajčatový protlak, který můžeme nastavit lžící mléka a dovaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1949x    verze pro tisk

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso