cpt. Cook
 

Hanácká křenová placka

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Chilský kukuřičný koláč
(Pastel de choclo)

Indický kebab

Jablka plněná mletým masem

Jaternicový prejt

Jehněčí kuličky s pekanovou omáčkou romesco

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karbanátky s bylinkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mletého masa, 2  vejce, 1/2 drobně nakrájená cibule, 2  žemle máčené v mléce či víně, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžička soli, 1/2 lžička hrubě mletého pepře, 4 lžíce krájeného libečku, 1/2 lžička sušené majoránky, 1/2 lžička rozmarýnu, hladká mouka na obalení, tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mleté maso dobře promícháme s rozšlehanými vejci, jemně nakrájenou cibulí, utřenými žemlemi máčenými ve vodě, mléce nebo víně, s hořčicí, solí a pepřem. Přidáme jemně nakrájený čerstvý libeček (nebo polovinu množství sušeného), majoránku a rozmarýn a dobře prohněteme. Ze hmoty tvarujeme malé karbanátky, které obalíme v mouce a dozlatova usmažíme. Podáváme s teplou rajčatovou omáčkou a rýží, případně polité kečupem s brambory nebo chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2364x    verze pro tisk