cpt. Cook
 

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karbanátky z pečeného masa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg pečeného mletého masa, 40 dkg brambor, sůl, mletý pepř, tuk, cibule, houska, mléko, vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zbude-li jakákoliv pečeně, umeleme maso se stejnou váhou vařených bramborů, přidáme podle potřeby sůl i pepř, na omastku zpěněnou cibulku a trochu housky navlhčené mlékem. Vše spojíme vejcem, neboť jinak by pečené maso, které je sušší než syrové, nedrželo pohromadě. Tvoříme karbanátky a vysmažujeme krátce po obou stranách.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3812x    verze pro tisk

Karbanátky z uzeného masa

Karbenátky na grilu

Karbenátky se sýrem na grilu

Karpatské šišky

Kebapčata

Kedlubnový parmentier
(Hachis parmentier au chou-rave)

Kefta a kuskus s grilovanými meruňkami

Kefta tažín

Kjufty
(Kofta)

Kjufty na karí

Klasická sekaná po americku
(Classic meat loaf)

Klopsy ve smetanové omáčce

Knedlíčky v citrónové omáčce

Kokosovo-harisové masové kuličky

Kořeněné masové kuličky Čcha-Wan-Tsi

Köttbullar
(Švédské masové kuličky)