cpt. Cook
 

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce

Karbanátky z pečeného masa

Karbanátky z uzeného masa

Karbenátky na grilu

Karbenátky se sýrem na grilu

Karpatské šišky

Kebapčata

Kedlubnový parmentier
(Hachis parmentier au chou-rave)

Kefta a kuskus s grilovanými meruňkami

Kefta tažín

Kjufty
(Kofta)

Kjufty na karí

Klasická sekaná po americku
(Classic meat loaf)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Klopsy ve smetanové omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg mletého masa (hovězího a vepřového), 1/2  vejce, 1/2 menší cibule, sůl, mletý pepř, vývar, 2 lžíce másla, 1.15 lžíce hladké mouky, 1/4 l kysané smetany, 68 lžíce kerblíku, 68 lžíce zelené petrželky, 68 lžíce kopru, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso dvakrát umeleme, přidáme strouhanou cibuli, sekané bylinky, sůl, pepř a ušlehané vejce. Na prkénku posypaném hladkou moukou utvoříme placičky. V kastrole rozehřejeme lžíci másla a klopsy po obou stranách opečeme. Pak je dusíme podlité asi 20 - 30 minut. Ze zbylého másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji trochou vývaru a smetanou. Dobře vymíchanou omáčku nalijeme na klopsy, přidáme kousek citrónové kůry, kterou před podáváním vyjmeme. Šťávu ochutíme citrónovou šťávou.

www.tacos.cz Příloha: malé nočky, makaróny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3686x    verze pro tisk

Knedlíčky v citrónové omáčce

Kofty z vepřového a brambor

Kokosovo-harisové masové kuličky

Kořeněné masové kuličky Čcha-Wan-Tsi