cpt. Cook
 

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce

Karbanátky z pečeného masa

Karbanátky z uzeného masa

Karbenátky na grilu

Karbenátky se sýrem na grilu

Karpatské šišky

Kebapčata

Kedlubnový parmentier
(Hachis parmentier au chou-rave)

Kefta a kuskus s grilovanými meruňkami

Kefta tažín

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kjufty

Kofta

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězího masa (i libové skopové), 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/4 lžičky mleté skořice,  trochu mletého pepře, sůl, 1/2  vejce, olej,  špetka hřebíčku mletého a kardamomu (přidává se v Indii), 6 lžic hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mleté maso smícháme s utřeným česnekem, strouhanou cibulí, s kořením, solí a s vejcem. Utvoříme malé knedlíčky, které obalíme v mouce a do červena usmažíme v oleji. V Rusku se k nim podává ostře kořeněná rajská omáčka, v Indii kořeněná omáčka z kokosového mléka. K tomu rýže.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2607x    verze pro tisk

Kjufty na karí

Klasická sekaná po americku
(Classic meat loaf)

Klopsy ve smetanové omáčce

Knedlíčky v citrónové omáčce

Kokosovo-harisové masové kuličky

Kořeněné masové kuličky Čcha-Wan-Tsi

Köttbullar
(Švédské masové kuličky)

Krokety z vepřového masa s citrónovou omáčkou