cpt. Cook
 

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Indický kebab

Jablka plněná mletým masem

Jaternicový prejt

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami

Karbanátky s rajskou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karbanátky se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  20 dkg libového mletého masa, 4  žampióny, 2 lžíce strouhanky, vejce, sůl, zelená petrželka, 1/2 lžičky drceného kmínu, 1/2 lžička hladké mouky, 1/2 lžička másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby drobně nakrájíme, osolíme, okmínujeme a na másle podusíme. Maso osolíme, zakápneme trochou vody, promícháme a na alobalu rozválíme na placičky. Na polovinu placiček rozdělíme žampiónovou náplň, druhou polovinou ji překryjeme, okraje stiskneme, karbanátky obalíme v mouce a na teflonové pánvi, kterou jsme potřeli olejem, osmahneme po obou stranách. Podlijeme vařící vodou a za občasného obracení a přelití výpekem udusíme doměkka. Podáváme s bramborovou kaší.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1413x    verze pro tisk

Karbanátky ve smetanové omáčce