cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karbanátky se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  20 dkg libového mletého masa, 4  žampióny, 2 lžíce strouhanky, vejce, sůl, zelená petrželka, 1/2 lžičky drceného kmínu, 1/2 lžička hladké mouky, 1/2 lžička másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby drobně nakrájíme, osolíme, okmínujeme a na másle podusíme. Maso osolíme, zakápneme trochou vody, promícháme a na alobalu rozválíme na placičky. Na polovinu placiček rozdělíme žampiónovou náplň, druhou polovinou ji překryjeme, okraje stiskneme, karbanátky obalíme v mouce a na teflonové pánvi, kterou jsme potřeli olejem, osmahneme po obou stranách. Podlijeme vařící vodou a za občasného obracení a přelití výpekem udusíme doměkka. Podáváme s bramborovou kaší.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1673x    verze pro tisk

Karbanátky ve smetanové omáčce

Karbanátky z pečeného masa

Karbanátky z uzeného masa

Karbenátky na grilu

Karbenátky se sýrem na grilu

Karpatské šišky

Kebapčata

Kedlubnový parmentier
(Hachis parmentier au chou-rave)

Kefta a kuskus s grilovanými meruňkami

Kefta tažín

Kjufty
(Kofta)

Kjufty na karí

Klasická sekaná po americku
(Classic meat loaf)

Klopsy ve smetanové omáčce

Knedlíčky v citrónové omáčce

Kokosovo-harisové masové kuličky

Kořeněné masové kuličky Čcha-Wan-Tsi

Köttbullar
(Švédské masové kuličky)

Krokety z vepřového masa s citrónovou omáčkou