cpt. Cook
 

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce

Karbanátky z pečeného masa

Karbanátky z uzeného masa

Karbenátky na grilu

Karbenátky se sýrem na grilu

Karpatské šišky

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kebapčata

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  12 dkg mletého masa (60% vepřového a 40% hovězího), 2 dkg vody, 1.8 dkg soli, 2 g kmínu, 1/2 g mletého pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz K dobře umletému masu přidáme sůl, prohněteme, vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladnu. Přidáme mletý kmín a pepř. Znovu prohněteme a vložíme na několik hodin do chladničky. Po vyjmutí z chladničky uděláme šišky - malé (asi 40g) nebo větší (asi 80g). Pečeme je na rožni namazaném lojem. Kebapčata se nesmějí navzájem na rožni dotýkat. Obracíme je postupně. Uvnitř musí být směs šťavnatá a nekrvavá. Jako přílohu podáváme smažené brambory, drobně nakrájenou cibuli, petržel a hořčici.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2543x    verze pro tisk

Kedlubnový parmentier
(Hachis parmentier au chou-rave)

Kefta a kuskus s grilovanými meruňkami

Kefta tažín

Kjufty
(Kofta)

Kjufty na karí

Klasická sekaná po americku
(Classic meat loaf)

Klopsy ve smetanové omáčce

Knedlíčky v citrónové omáčce

Kofty z vepřového a brambor

Kokosovo-harisové masové kuličky

Kořeněné masové kuličky Čcha-Wan-Tsi