cpt. Cook
 

Khirčí

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kontrabáš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 dl pohanky lámanky, 3 dl horké vody, olej, 30 dkg uzeného masa, 1/2  cibule, 15 stroužků česneku, 1/2 kg brambor vařených, majoránka, sůl, tuk na vymazání pekáče, nakládaná okurka na podávání, nebo kysané zelí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pohanku přelijeme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájené uzené maso, nakrájenou cibuli a drcený česnek. Vařené brambory rozmačkáme, přidáme pohanku, osmahnuté maso, cibuli a česnek, ochutíme majoránkou a solí. Vše promícháme a dáme do vymaštěného pekáče a při 200 °C zapečeme do růžova. Kontrabáš skvěle chutná s kysaným zelím nebo kyselou okurkou.
vloženo 16.10.2008    zobrazeno 3880x    verze pro tisk

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Moderní rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione moderna)

Musaka