cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Citronová rýže s mátou
(Riso al limone e menta)

Čekankové risotto
(Risotto con radicchio)

Čekankové rizoto
(Risotto al radicchio)

Černý kuba

Černý kuba

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Japonskem inspirované zeleninové ragú s nudlemi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžičky sezamového oleje, 4  šalotky, 4 stroužky česneku, 2 lžíce nastrouhaného zázvoru, 8 šálků zeleninového vývaru, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 šálku sušených hub shiitake, 1/2 šálek žampiónů nakrájených na plátky, 10 dkg tenkých rýžových nudlí, 4 baby pak choi, 20 dkg tofu, chilli vložky, sezamové semínko k podávání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velkém silném hrnci smíchejte sezamový olej, jemně nasekanou šalotku, utřený česnek, strouhaný zázvor, zeleninový vývar, tamari sójovou omáčku, houby shiitake a žampiony, přikryjte a na mírném ohni vařte 45 minut. Během vaření uvařte podle návodu rýžové nudle. Přidejte do hrnce pak choi podélně rozkrojený na poloviny, 2cm kostky tofu a rýžové nudle a vařte dalších 5-6 minut. Podávejte posypané chilli vločkami a sezamovými semínky.
vloženo 21.12.2021    zobrazeno 160x    verze pro tisk

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí