cpt. Cook
 

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

USA   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí jambalaya

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře rozporcované na kousky, 1/2 kg uzené klobásy, 20 dkg rýže, 2 dl hovězího vývaru, 6 zelených jarních cibulek, 1/2 velká cibule, 4  řapíkaté celery, 4 stroužky česneku nakrájené na plátky, 1/2 zelená paprika, 10 dkg rostlinného tuku, pažitka, 1/2 lžíce tabasca, celý pepř, voda
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kousky kuřete položíme do hluboké pánve, přelijeme 300 ml vody, osolíme a přidáme několik kuliček černého pepře. Přivedeme k varu, snížíme plamen a přikryjeme pokličkou. Dusíme asi 60 minut. Maso vyndáme, osušíme, vykostíme a rozkrájíme na malé kousky. Celou klobásu opečeme v troubě (10 minut). Vyndáme a nakrájíme na malé kousky. Osmahneme drobně pokrájenou zeleninu do zlatova. Smícháme všechny přísady, včetně masa, v hluboké pánvi, přivedeme k varu, zmenšíme plamen a přikryjeme pokličkou. Dusíme na minimálním plameni 60 minut. Během dušení neodkrýváme pánev.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3153x    verze pro tisk

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Moderní rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione moderna)

Musaka