cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Citronová rýže s mátou
(Riso al limone e menta)

Čekankové risotto
(Risotto con radicchio)

Čekankové rizoto
(Risotto al radicchio)

Černý kuba

Černý kuba

Čirok na způsob tabbouleh

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jáhlová kaše se škvarky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  jáhly, máslo, mletá paprika, vývar ze skopového masa, slanina, cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jáhly dvakrát spaříme vařící vodou, pak je na rozpáleném másle s paprikou chvíli mícháme, a trochu smažíme tak, aby popraskaly. Pak je podlijeme dostatečným množstvím vody nebo vývaru ze skopového masa. (Na 1/2 l jahel počítáme asi 3/4 l vody.) Dovaříme do měkka a osolíme. Šťáva se má do té doby zcela odpařit. Rozškvaříme uzenou slaninu nakrájenou na malé kostečky, usmažíme v ní na kolečka nakrájenou cibuli a toto sádlo, ještě horké, nalijeme spolu s cibuli a se škvarky na jáhly.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3919x    verze pro tisk

Japonskem inspirované zeleninové ragú s nudlemi

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek