cpt. Cook
 

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuba s houbami a uzeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg trhaných krupek, 20 dkg uzeného masa, 40 dkg čerstvých hub, 4 dkg vepřového sádla, 4 stroužky česneku, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krupky uvaříme, scedíme, propláchneme vodou a necháme okapat. Maso uvaříme doměkka a rozkrájíme na kostičky. Houby rozkrájíme na plátky, vložíme do kastrolu s částí zahřátého sádla, osolíme, okmínujeme a ve vlastní šťávě podusíme. Uvařené krupky smícháme s podušenými houbami a rozkrájeným masem, přidáme mletý pepř, prolisovaný česnek a podle chuti přisolíme. Dobře promícháme a směs rozetřeme do pekáčku vymazaného sádlem. Vložíme do předehřáté trouby a zapečeme. Podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3873x    verze pro tisk

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Moderní rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione moderna)

Musaka