cpt. Cook
 

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krokety z ovesných vloček a hub

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 šálky ovesných vloček, 1/2 lžíce másla, 1/2 šálek čerstvých hub, 1/2 malá cibule, zelená petrželka, 2  vejce, sůl, mletý pepř, strouhanka, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vločky předem na několik hodin namočíme a pak je v osolené vodě uvaříme na hustou kaši. Suché houby rovněž namočíme nejméně na půl hodiny a drobně je pokrájíme. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme houby a udusíme do měkka. K uvařeným vločkám přidáme houby, petrželku a žloutky. Osolíme a podle obliby opepříme. Na prkénku posypaném strouhankou tvoříme krokety, obalíme je v rozšlehaných bílcích a strouhance a smažíme v rozpáleném oleji. Podáváme se saláty nebo jako přílohu k hovězí pečeni.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3070x    verze pro tisk

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Moderní rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione moderna)

Musaka