cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

Jižanské kotlety

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kořeněná pánev Gurmán

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřové krkovičky, 10 dkg žampiónů nebo naložených propláchnutých hub, 1/2  cibule, 1/2 lžíce pikantní soli Gurmán (podle chuti), rajče, paprika, zelená petrželka, 2 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na tenké proužky, posypeme pikantní solí Gurmán, promícháme, necháme zaležet. Pak na oleji osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli, vhodíme okořeněné maso a za stálého míchání opékáme. Po 5 minutách přidáme na plátky nakrájené žampióny (i naložené houby), opečeme. Podlijeme trochou vody, odpaříme. Podáváme s rýží, brambory nebo těstovinami, ozdobené proužky červené papriky nebo rajčaty.

www.tacos.cz Obměna: Místo žampiónů můžeme použít jablko, olupané a nakrájené na kostičky nebo hrst hlávkového zelí, popřípadě ananas nebo avokádo nakrájené na kostičky.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1615x    verze pro tisk

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Kotlety Orlando

Kotlety plněné sýrovou nádivkou

Kotlety pod sýrem