cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

Jižanské kotlety

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapucínský měšec

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg vepřové kýty, 1/2  klobása, 10 dkg slaniny, 2  nakládané okurky, 12  nakládaných cibulek, 6  feferonek, 6 koleček celeru, 1/2 lžíce hořčice, 1/2 lžíce kečupu, 1/2 lžička hladké mouky, 115 dkg vepřového sádla, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z vepřové kýty nakrájíme řízky, které dobře naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a doprostřed klademe kolečka klobásy a plátek slaniny. Svážeme tak, abychom vytvořili 'měšec'. Takto upravené maso dáme na pekáček se sádlem péci do trouby doměkka. Po upečení odvineme motouz a při podávání připravíme na každou porci malý ozdobný špíz se střídavě napíchnutými plátky zeleniny (cibulky, okurky, feferonky, celer). Podléváme výpekem, který jsme lehce zaprášili moukou, opražili, zalili vodou, přidali kečup, dochutili a provařili. Podáváme s různě upravenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2049x    verze pro tisk

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Kotlety Orlando

Kotlety plněné sýrovou nádivkou

Kotlety pod sýrem