cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarní kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 3 lžíce másla, 30  ředkviček, 2 lžičky krystalového cukru, 1/2 lžíce oleje, 3 lžíce octa, 1/2 dl vody, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz V pánvi rozpálíme 2 lžíce másla, přidáme ředkvičky, cukr, 100 ml vody, a sůl s pepřem. Vaříme na mírném plameni 15 minut. Ředkvičky vyndáme a vaříme tak dlouho, až se většina vody vypaří. Ředkvičky vrátíme do pánve a za stálého míchání krátce povaříme. Ředkvičky nesmí zhnědnout. Hotové ředkvičky vyndáme a držíme v teple. Na pánvi rozpálíme zbytek másla a olej a na něm osolené a opepřené kotlety osmahneme do hněda, asi 3 minuty na každé straně. Přikryjeme pokličkou a dusíme 6 minut na každé straně. Kotlety přendáme na talíř a držíme v teple. Štávu přivedeme k varu, přilijeme ocet a krátce povaříme. Přidáme petrželku. Ke kotletám nasypeme ředkvičky a zalijeme šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1373x    verze pro tisk

Jarní závitky

Jižanské kotlety

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Kotlety Orlando

Kotlety plněné sýrovou nádivkou

Kotlety pod sýrem