cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

Jižanské kotlety

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotleta plněná šunkou
(Arista farcita con crema di prosciutto)

Kotleta s pikantní paprikovou omáčkou a tuňákem
(Lonza con salsa piccante al peperone e tonno)

Francie   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Kotletka s kapary

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  2  vepřové kotlety bez kosti, sůl, mletý pepř, cukr krupice, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce másla, 1/2  šalotka, 1/4 šálku vývaru, 1/2 lžíce kaparů, tymián, zelená petrželka, 1/2  citrónu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotletky bez kostí, tlusté asi 2 cm, z obou stran okořeníme solí, mletým pepřem a špetkou cukru. Na pánvi rozpálíme olej s máslem a kotletky na tuku osmažíme dohněda, z každé strany asi 5 minut. Potom je dáme stranou a přikryté necháme dojít. Nadrobno nakrájenou šalotku přeneseme do pánve a smažíme asi 3 minuty, aby změkla. Potom přípečky na pánvi deglazujeme vývarem, dřevěnou vařečkou je odškrabujeme ode dna. Necháme vyvařit, šťávy by mělo zůstat asi jednu lžíci na porci. Přidáme kuličky kaparů, nasekané bylinky, citrónovou kůru a povaříme minutu. Nakonec zastříkneme citrónovou šťávou. Zkontrolujeme chuť a můžeme podávat kotletky přelité kaparovou omáčkou.
vloženo 11.08.2013    zobrazeno 1444x    verze pro tisk

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Kotlety Orlando