cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

Jižanské kotlety

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotleta plněná šunkou
(Arista farcita con crema di prosciutto)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kotleta s pikantní paprikovou omáčkou a tuňákem

Lonza con salsa piccante al peperone e tonno

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg vepřové kotlety, 30 dkg tuňáka v oleji, 2 dl bílého vína, 1/2  citrón, 1/2  červená paprika, 1/2  chilli paprička, 1/2 svazek máty peprné, 10 dkg majonézy, máslo, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěnou vepřovou kotletu opečte ze všech stran v hrnci s tlustým dnem na troše oleje a kousku másla. Když je maso dobře propečené, podlijte ho vínem, osolte a opepřete a pokračujte v dušení na mírném ohni a přikryté asi 35 minut, čas od času maso obraťte a přidejte malou naběračku horké vody, pokud je dno příliš suché.

www.tacos.cz Citrony omyjte a vyjměte z nich semínka. Omyjte papriku, odstraňte stonky, semínka a vlákna a většinu rozmixujte s okapaným tuňákem, očištěnou čerstvou feferonkou, majonézou, tuctem lístků máty, solí a pepřem. Přidejte nastrouhanou kůru a citronovou šťávu postupně vmíchejte do omáčky, přičemž kyselost přizpůsobte své chuti.

www.tacos.cz Kotletu nakrájejte na jemné plátky a položte ji na talíř s omáčkou. V chladničce nechte 2-3 hodiny odležet. Nechejte 10 minut při pokojové teplotě, ozdobte zbylou mátou a plátky sladké papriky a podávejte.

vloženo 21.09.2022    zobrazeno 337x    verze pro tisk

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Kotlety Orlando