cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

Jižanské kotlety

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Španělsko - Katalánie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Katalánská vepřová líčka s chorizem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  12  vepřových líček, 115 dkg pálivého choriza, 2  červené papriky, 1/2  zelená paprika, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 1.15 dl portského vína, 1.15 dl zeleninového vývaru, 15 cl olivového oleje, mletá paprika d'Espelette, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nejprve si připravte zeleninu - papriky očistěte a nakrájejte na proužky, cibuli oloupejte a nasekejte nadrobno spolu se stroužky česneku. Z choriza sejměte střívko a nakrájejte ho na půlkolečka asi 5 mm tlustá.

www.tacos.cz Ve velké pánvi s těžkým dnem rozehřejte olej na silném ohni a opečte vepřová líčka ze všech stran dozlatova, asi 2 minuty z každé strany. Poté je vyjměte a odložte na talíř. Do stejné pánve přidejte nakrájenou cibuli, česnek, chorizo a papriky. Nechte vše dusit na středním ohni 6-8 minut za častého míchání, dokud nezměkne.

www.tacos.cz Vraťte vepřová líčka zpět do pánve a podlijte vínem - tím odlepíte přichycenou šťávu ze dna. Přilijte zeleninový vývar, osolte a přisypte espeletskou papriku. Zakryjte pokličkou a nechte dusit 2 hodiny na mírném ohni, občas promíchejte.

www.tacos.cz

vloženo 22.07.2025    zobrazeno 2x    verze pro tisk

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotleta plněná šunkou
(Arista farcita con crema di prosciutto)

Kotleta s pikantní paprikovou omáčkou a tuňákem
(Lonza con salsa piccante al peperone e tonno)

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami