cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jižanské kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kotlety, 15 dkg oleje na opékání,

Marináda: 3 lžíce sójové omáčky, 1/2 dl pomerančové šťávy, 2 stroužky česneku, 3 dkg oleje, sůl, mletý pepř, 1/2 lžičky sušené bazalky

zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce promícháme sójovou omáčku s džusem, utřeným česnekem, olejem, troškou soli, pepřem a bazalkou. Kotlety naklepeme, okraje nařízneme, dáme do marinády a necháme přes noc v chladu marinovat. Kotlety opečeme zprudka na rozpáleném oleji po obou stranách, zalijeme zbytkem marinády a dopečeme doměkka.

www.tacos.cz Příloha: brambory či rýže a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1644x    verze pro tisk

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Kotlety Orlando

Kotlety plněné sýrovou nádivkou

Kotlety pod sýrem