cpt. Cook
 

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety

Jarní těstovinové mušle
(Conchiglie primavera)

Jednoduché špagety se sýrem

Kakaové tagliarelli

Karbonářské makaróny

Kardinálské špagety

Klasické ragú z mletého masa
(Ragú classico)

Kolínka s taveným ementálem

Kolínka v bešamelu

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Korzárské špagety

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg špaget, 15  ančoviček v oleji, 3/4 g extra virgin olivového oleje, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžička dobromysli, 1/2 snítka zelené petrželky, 1/2 snítka bazalky, 1/2 sklenky suchého bílého vína, 15 lžic pokrájených přírodních rajčat, sůl, mletý pepř, mančský sýr
zkopírováno z http://www.tacos.cz V dostatečně velké pánvi osmahneme na oleji drobně pokrájený česnek, bazalku a petrželku. Když česnek začne dostávat nazlátlou barvu, přidáme pokrájené ančovičky, rajčata a dobromysl. Necháme několik minut povařit a přilijeme víno. Když se víno odpaří, odstavíme z ohně.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena ('al dente'), necháme ji okapat, vhodíme do mísy a ochutíme připravenou omáčkou. Posypeme čerstvě mletým pepřem. Těstovinu a strouhaný sýr podáváme zvlášť.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1454x    verze pro tisk

Kořeněné orzo se špenátem

Kuskus se zeleninou