cpt. Cook
 

Piemontská špenátová hnízda

Pikantní špagety po sicilsku

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pór s těstovinami

Provensálské těstoviny

Puding z makarónů

Pudink „Italia“

Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)

Ravioli plněné červenou řepou

Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy

Ravioli s dýní
(Ravioli alla zucca)

Reginette s janovským pestem
(Reginette al pesto genovese)

Reginette se sicilským pestem
(Reginette con pesto alla siciliana)

Rigatoni s brokolicí a gorgonzolou
(Rigatoni con broccoli e gorgonzola)

Rigatoni s tykví a špenátem

Rustikální omáčka s čekankou, ořechy, špekem a gorgonzolou
(Sugho rustico con radicchio, noci, speck e gorgonzola)

Spaghetti aglio, olio e peperoncino
(Špagety s česnekem, olejem a feferonkou)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Spaghetti carbonara

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg špaget, 20 dkg slaniny pancetta, 6  žloutků, 10 dkg parmazánu, 1/2 dl extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánev s trochou oleje vhodíme nakrájenou slaninu (pancettu nebo nahradit anglickou) na širší nudličky, opečeme do křupava. Zvlášť smícháme žloutky se strouhaným parmazánem a čerstvě mletým pepřem a vyšleháme, případně přidáme trošku vody ze špaget. Uvařené špagety vhodíme na pánev se slaninou, proházíme, nakonec mimo oheň smícháme s vyšlehanými žloutky.
vloženo 29.11.2009    zobrazeno 2217x    verze pro tisk

Spaghetti carbonara

Spaghetti con zucchine croccanti e feta
(Špagety s křupavou cuketou a sýrem feta)