cpt. Cook
 

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)

Lasagne s houbami a klobáskou
(Lasagne funghi e salsiccia)

Lasagne s jablky

Lasagne s paprikami
(Lasagne con i peperoni)

Lasagne se špenátem, ricottou a pestem

Lasagne se žampiony a špenátem
(Mushroom spinach lasagna)

Lasagne z cukety, parmské šunky a citronové ricotty

Lasagne z hovězího s hříbky a parmezánem

Lasagne z Valle d'Aosta
(Lasagne alla valdostana)

Lasagne zapékané

Linguine s citronem a zeleným pestem

Linguine s hráškovým pestem a chorizem

Linguine s omáčkou ze sušených rajčat a lilku

Linguine s ricottou a bylinkami
(Linguine con ricotta e le erbe fini)

Lombrichelli al pesto di nocciole
(Lombrichelli s pestem z lískových oříšků)

Makaróny „Costa Brava“

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makaróny gratinované à la Boni

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg makarónů nebo makaronetek, 150 dkg rajské omáčky s mletým masem, 1/2 l bešamelové omáčky, 15 dkg másla, 10 dkg strouhaného parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit do vydatného množství vřící vody, slabě osolené. Když je těstovina správně uvařena ('al dente'), necháme ji hned okapat (neochlazovat), ochutíme rajskou omáčkou a polovičním množstvím strouhaného sýra.

www.tacos.cz Do pekáče, vymazaného máslem, vložíme půlku makaronetek, trochu je zalijeme bešamelovou omáčkou (nepromíchávat), přidáme zbylé makaronetky a navrch rozestřeme zbylou bešamelovou omáčku. Posypeme strouhaným sýrem a po celém povrchu rozestřeme drobné plátky másla. Vložíme do trouby a vyndáme, když začnou být lehce gratinované. Podáváme v téže míse, strouhaný sýr zvlášť.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2127x    verze pro tisk

Makaróny na whisky

Makaróny po italsku

Makaróny podle ďáblice