cpt. Cook
 

Makaróny podle ďáblice

Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou

Makarony s drůbeží omáčkou

Makaróny s houbami a se šunkou

Makaróny s langustou

Makaróny s omáčkou dvou barev

Makaróny s rokfórem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makaróny s tykví na způsob Timballo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg lístkového těsta, 215 dkg makarónů, 1/2 hrnečku cibule, 2 lžíce másla, 2  tykve (po 300 g), 1/2 hrnečku čedaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Listové těsto rozválíme na dvě stejně velké placky. Tvar placek volíme podle nádoby, ve které budeme pokrm zapékat. Nejlépe se hodí kulatá dortová forma. Vyválíme tedy dvě kulaté placky. Krátké makaróny uvaříme do poloměkka a po propláchnutí studenou vodou je ocedíme a necháme okapat. Na drobně pokrájené cibuli podusíme na kolečka pokrájenou tykev. Měkké tykve smísíme s makaróny. Na dno formy dáme jednu placku z listového těsta a na ni navršíme směs makarónů a tykví. Hustě zasypeme strouhaným sýrem. Druhou placku z těsta dáme na makaróny a přitlačíme na okraji ke spodní placce. Na několika místech propícháme vidličkou. V předehřáté troubě pečeme při 250 °C 40 minut. Těsto má být zlaté a křupavé. Krájíme na trojúhelníkové dílky a podáváme se zeleninovým salátem.
vloženo 14.03.2008    zobrazeno 1876x    verze pro tisk

Makaróny s vepřovým žebírkem

Makaróny se sépiemi

Makaróny se sépiemi

Makaróny se sýrem, pepřem a čekankou
(Maccheroni cacio, pepe e radicchio)

Makaróny se švestkami

Makaróny zapečené s vejci a sýrem

Makaróny zapékané s tykví a rajčaty

Makaróny ze Sorrenta
(Maccheroni alla sorrentina)

Malloreddus a casu furriau
(Malloreddus v taveném sýru se šafránem)

Malloreddus alla campidanese

Malloreddus s tuňákem a bottargou

Masové cannelloni s rajčaty
(Cannelloni di carne al pomodoro)