cpt. Cook
 

Makaróny podle ďáblice

Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou

Makarony s drůbeží omáčkou

Makaróny s houbami a se šunkou

Makaróny s langustou

Makaróny s omáčkou dvou barev

Makaróny s rokfórem

Makaróny s tykví na způsob Timballo

Makaróny s vepřovým žebírkem

Makaróny se sépiemi

Makaróny se sépiemi

Makaróny se sýrem, pepřem a čekankou
(Maccheroni cacio, pepe e radicchio)

Makaróny se švestkami

Makaróny zapečené s vejci a sýrem

Makaróny zapékané s tykví a rajčaty

Itálie - Kampánie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makaróny ze Sorrenta

Maccheroni alla sorrentina

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg krátkých těstovin, 3  rajčata San Marzano, 1/2 svazek čerstvé bazalky, 30 dkg mozzarelly, 1/2 dl panenského olivového oleje, dobromysl, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zralá rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky. Listy bazalky opláchneme, oteřepeme vodu a rukama natrháme na kousky. Mozzarellu nakrájíme na malé kousky a na cedníku asi 10 minut zbavujeme syrovátky. Všechny suroviny dáme do mísy, zalejeme olejem, osolíme, opepříme a po promíchání necháme asi hodinu odstát. Těstoviny maccheroni uvaříme al dente, slejeme z nich vodu a promícháme v míse s omáčkou. Podáváme posypané oreganem.
vloženo 21.03.2012    zobrazeno 1863x    verze pro tisk

Malloreddus a casu furriau
(Malloreddus v taveném sýru se šafránem)

Malloreddus alla campidanese

Malloreddus s tuňákem a bottargou

Masové cannelloni s rajčaty
(Cannelloni di carne al pomodoro)