cpt. Cook
 

Makaróny s omáčkou dvou barev

Makaróny s rokfórem

Makaróny s tykví na způsob Timballo

Makaróny s vepřovým žebírkem

Makaróny se sépiemi

Makaróny se sépiemi

Makaróny se švestkami

Makaróny zapečené s vejci a sýrem

Makaróny zapékané s tykví a rajčaty

Makaróny ze Sorrenta
(Maccheroni alla sorrentina)

Malloreddus a casu furriau
(Malloreddus v taveném sýru se šafránem)

Malloreddus alla campidanese

Malloreddus s tuňákem a bottargou

Masový nákyp s makaróny

Milánská vejce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Motýlky podle carevny Kaťušky

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin - středně velkých vaječných „motýlků“, 20 dkg plátků uzeného lososa, 1/2 sklenka kaviáru, 2 l smetany nebo tekuté šlehačky, 1/2  citrónu, sůl, několik kuliček růžového celého pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz Protlačíme lisovacím strojkem půlku lososa, vhodíme do hluboké mísy a promícháme s teplou šlehačkou. Osolíme a odstavíme.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), necháme ji okapat, vhodíme do mísy s lososovým krémem. Zlehka promícháme.

www.tacos.cz Přendáme na předem vyhřátý servírovací podnos, přidáme zbylého lososa, nakrájeného na proužky, a ozdobíme pokrm kaviárem, několika zrny růžového pepře (zelený pepř v octu z červeného vína) a několika kolečky citrónu. Podáváme teplé.

www.tacos.cz Poznámka - tento pokrm je výtečný a chutný i s vaječnými spirálkami.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1325x    verze pro tisk

Mrkev po indicku

Mušličky s tuňákem a cizrnou

Mušličky zapečené s tuňákem

Námořnické špagety