cpt. Cook
 

Houby po bračsku

Houby po neapolsku

Houby s fazolkami

Houby s vejci

Hříbky po bordeauxsku

Hříbky podle bordeauxského způsobu

Hříbky se smetanovou omáčkou

Hřiby na smetaně se sýrem

Hřiby po pařížsku

Hubník

Krkonošský houbovec

Lečo s houbami

Lišky na smetaně

Lišky se smetanou a ztracenými vejci

Marinované houby s česnekem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Milánské plněné houby

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  14  žampiónů, máslo, 1/2 středně velká cibule, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce sekané zelené petrželky, 2 lžíce bešamelové omáčky, strouhanka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné stejně velké hlavičky hub zespodu vydlabeme. Dřeň z hlaviček přidáme na máslo k jemně posekané cibuli, osolíme, opepříme, vmícháme petrželku a spojíme bešamelem. Touto směsí naplníme kloboučky hub a rovnáme je do máslem vymazané ohnivzdorné misky, pekáče nebo zapékací misky. Posypeme je strouhankou, pokapeme rozpuštěným máslem a zvolna zapékáme v mírně vyhřáté troubě. Podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými brambory či bramborovou kaší.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1526x    verze pro tisk

Opečené knedlíky s houbami

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku