cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Přírodní houbová pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg různých čerstvých hub, 1/2 lžíce tuku, kmín, zelená petrželka, sůl (smetana)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tukem vymazaný pekáček nebo zapékací misku vyplníme očištěnými houbami, které jsme pokrájeli na větší kusy. Obložíme nahrubo nakrájenou cibulí, petrželkou, posypeme mletým kmínem, osolíme a pokapeme zbylým tukem. Pečeme 15 - 20 minut ve vyhřáté troubě. Před dopečením můžeme polít několika lžícemi husté smetany. Podáváme se zeleninovými saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1418x    verze pro tisk

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Syrovinky jako minutka

Šumavský houbový kuba

Vídeňské houbové karbanátky

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory

Zapečené houby s kapustou

Zapékané hříbky po italsku

Žampiónové lečo

Žampionové ravioli