cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
·
Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
· Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Plněné žampióny po lesnicku
Přírodní houbová pečeně
Ryzce nadivoko
Ryzce španělských dřevorubců
Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)
Smažené bedly s česnekem
recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:
8 větších bedel, 4 stroužky česneku, sůl, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz
Očištěné hlavičky bedel rozkrojíme na půlky a potřeme česnekem rozetřeným se solí. Vložíme na pánvičku do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.
www.tacos.cz
Příloha: bramborová kaše
vloženo 01.01.2007 zobrazeno 2322x
verze pro tisk
Smažené bedly s tatarskou omáčkou
Smažené houby
Smažené hříbky
Smažené klouzky
Smažené žampióny v šunkovém těstíčku
Smažené žampióny ve vinném těstíčku
Sýrové suflé v žampionových kloboučcích
Syrovinky jako minutka
Šumavský houbový kuba
Vídeňské houbové karbanátky
Zadělávané houby
Zapečené houby s brambory
Zapečené houby s kapustou
Zapékané hříbky po italsku