cpt. Cook
 

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryzce nadivoko

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 větších ryzců, kořenová zelenina, 1/2 větší cibule, 4 dkg slaniny, sůl, bobkový list, nové koření, celý pepř, smetana, hladká mouka, ocet
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné ryzce překrojíme a společně s nastrouhanou zeleninou, kořením a nadrobno nakrájenou cibulkou opečeme na slanině nakrájené na kostičky. Podlijeme horkou vodou a pomalu dusíme. Měkké houby během dušení vybíráme. Přidáme smetanu a povaříme na hladkou omáčku. V hotové omáčce přihřejeme vyndané ryzce a podáváme s houskovým knedlíkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2402x    verze pro tisk

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Sýrové suflé v žampionových kloboučcích

Syrovinky jako minutka

Šumavský houbový kuba

Vídeňské houbové karbanátky

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory