cpt. Cook
 

Akurátní musaka

Alsaské zelí
(Choucroute comme a Colmar)

Bandha Gobi
(Zelí s hráškem)

Bílé zelí dušené s vínem

Čerstvé hlávkové zelí dušené

Červené zelí dušené s jablky

Červené zelí dušené s vínem

Červené zelí na bílém víně

Červené zelí naplněné do jablek

Červené zelí s jablky

Debrecínské plněné zelí
(Debreceni töltött káposzta)

Francouzské zapékané zelí

Hajducké zelí

Hajducké zelí

Hlávkové zelí na srbský způsob

Jihočeské zelníky

Kološvárské zelí vrstvené

Kysané zelí s uzeným a brambory

Kysané zelí s uzeným masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mladé zelí po anglicku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 hlávky mladého zelí, sůl, máslo (podle potřeby), mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí rozpůlíme a uvaříme v osolené vodě ne zcela do měkka. Dáme je rozpůlenou stranou na cedník odkapat, aby všechna voda vytekla. Po odkapání je překrojíme na širší pruhy, vložíme do žáruvzdorné mísy s rozehřátým máslem smíchaným s pepřem a promícháme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4680x    verze pro tisk