cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Selský vepřový guláš s křenem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového plecka, 7.15 dkg vepřového sádla, 20 dkg cibule, 1.15 dkg mleté papriky, 15 dl vody, sůl, mletý pepř, zázvor, kmín, majoránka, 2 stroužky česneku, 115 dkg vepřových ledvinek, 115 dkg vepřových jater, 15 dkg hladké mouky, 10 dkg křenu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso, orestujeme, zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, trochu zázvoru, kmínu, majoránky, utřený česnek a dusíme pod poklicí. Když je maso poloměkké, přidáme na hranolky nakrájené ledvinky a játra, podlijeme a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme a povaříme. Šťávu přecedíme na maso a porce zdobíme křenem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2239x    verze pro tisk