cpt. Cook
 

Lilkové nočky s rajčaty a bazalkou
(Gnocchi di melanzane con pomodorini e basilico)

Lilky plněné masem
(Berenjenas rellenas de carne)

Marinovaný lilek

Nadívaná tykev Matterhorn

Nadívaná tykev s hořčičnou omáčkou

Nadívané lilky
(Aubergines farcies)

Nádivka z tykve

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Patizony po jihomoravsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1.15 kg patisonu, olej na smažení, 10 dkg moravského uzeného masa, 2 dl mléka, 2  vejce, polohrubá mouka, zelený hrášek, 1/2 dl vína, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Patizony oloupeme a očistíme. Z mouky, vajec, mléka a vína připravíme těstíčko, do kterého na nudličky nakrájíme uzené maso a vsypeme hrášek. Patizon nakrájíme na plátky, obalíme je v těstíčku, vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme. Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky, tatarská omáčka a zeleninové saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3233x    verze pro tisk

Pečený lilek se sýrem a medem

Placky z patisonů

Plněná tykev (ďurgeta) I.

Plněná tykev (ďurgeta) II.

Plněná tykev s koprovou omáčkou

Plněná tykev se šunkou

Plněné lilky

Plněné patlažány

Plněný lilek s mletým masem

Plněný patizon

Provensálská tykev

Provensálské lilky