cpt. Cook
 

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené kuře na Budvaru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, sůl, 15 dkg rostlinného tuku, 1/2 dl vody, 2 dkg hladké mouky, 3 dl piva Budvar, 4 dkg másla, 7.15 dkg cibule, 10 dkg žampiónů, 20 dkg smetany, 2 cl ginu nebo borovičky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře nasekáme na porce, osolíme, vložíme do tukem vymazaného pekáčku, zastříkneme vodou a za občasného přelévání a obracení upečeme doměkka. Porce vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, slabě osmahneme, zalijeme pivem a provaříme. Mezitím na másle osmahneme nakrájenou cibuli a žampióny, vložíme do šťávy, přidáme smetanu a gin, dochutíme a krátce povaříme. Porce kuřete přeléváme šťávou.

www.tacos.cz Příloha: těstoviny, rýže nebo máslové noky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1435x    verze pro tisk

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí

Pikantní kuře s medem