cpt. Cook
 

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí

Čína   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Pikantní kuře s medem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře rozporcované, 4 lžíce hladké mouky, 4 lžíce oleje, 1/2 dl vody, 4 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce škrobové moučky, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžička tabasca, 1/2 lžíce sójové omáčky, 2 lžičky nastrouhaného zázvoru, 3 lžíce medu, 6  naťových cibulek nakrájených podélně na tenké plátky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře obalíme ve směsi mouky se solí a na rozpáleném oleji opečeme do zlatova. Z pánve vyndáme kuře a odstraníme většinu oleje. V misce smícháme vodu, Solamyl, sójovou omáčku, protlak, citrónovou šťávu a Tabasco. Do pánve dáme zázvor a 1 minutu vaříme. Přidáme med a vaříme další minutu. Přilijeme směs Solamylu a koření a vaříme další minutu. Do pánve vrátíme kuře, zamícháme a dobře prohřejeme. Posypeme zelenou cibulkou, zamícháme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2212x    verze pro tisk