cpt. Cook
 

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené kuře z Podlesí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, sůl, mletý pepř, 15 dkg rostlinného tuku, 1/2 dl vody,

Na zálivku: 15 dkg slaniny, 10 dkg cibule, 10 dkg domácí klobásy, 1/2 hrst sušených hub, 4 dkg kečupu, 1/2 dl bílého vína

zkopírováno z http://www.tacos.cz Na nakrájené a rozškvařené slanině orestujeme pokrájenou cibuli, přidáme nakrájenou klobásu, předem uvařené a usekané houby, víno a podusíme. Nakonec přidáme vypečenou šťávu z kuřete a promícháme.

www.tacos.cz Kuře nasekáme na porce, osolíme, opepříme, vložíme do tukem vymazaného pekáčku, zastříkneme vodou a za občasného přelévání pečeme v troubě doměkka. Na talířích přelijeme zálivkou.

www.tacos.cz Příloha: brambory, rýže či hranolky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1807x    verze pro tisk

Pikantní kuře s medem