cpt. Cook
 

Nákyp z kuřete

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené kuře s jablky a brusinkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, sůl, mletý pepř, 15 dkg oleje, 8 dkg másla, 1/2 dl vody, 15  jablek, 12.15 dkg brusinek, 1/2 dl bílého vína, 3 dkg kečupu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, na oleji a polovině másla po obou stranách opečeme, podlijeme vodou a za občasného polévání v horké troubě upečeme doměkka. Celá jablka vykrojíme kulatým vypichovátkem, aby uprostřed zůstal kulatý prostor bez jadřince. Otvor naplníme brusinkami, dáme do máslem vymazané zapékací misky, zalijeme polovinou vína a dáme péci do trouby. Když jsou napůl pečená, přidáme zbytek vína, kečup, promícháme a dopečeme. Šťávu z kuřete spojíme se šťávou z jablek a přeléváme jí porce na talíři. Ke kuřeti přidáme pečené jablko.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2799x    verze pro tisk

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí