cpt. Cook
 

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Piemontská špenátová hnízda

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin - hnízd ze špenátových nudlí, 7.15 dkg másla, 15 dkg parmazánu (nebo gruyéru), 1/2  lanýž (malý bílý nebo černý), sůl, mletý pepř, muškátový oříšek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, občas ji během vaření mícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente'), necháme ji okapat, vhodíme do servírovací mísy a ochutíme máslem, strouhaným sýrem, několika špetkami pepře a strouhaného muškátového ořechu.

www.tacos.cz Navrch těstoviny položíme několik velmi tenkých plátků lanýže. Podáváme teplé.

www.tacos.cz

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2172x    verze pro tisk

Pikantní špagety po sicilsku

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pór s těstovinami

Provensálské těstoviny

Puding z makarónů

Pudink „Italia“

Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)

Ravioli plněné červenou řepou

Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy

Ravioli s dýní
(Ravioli alla zucca)

Reginette s janovským pestem
(Reginette al pesto genovese)

Reginette se sicilským pestem
(Reginette con pesto alla siciliana)

Rigatoni s brokolicí a gorgonzolou
(Rigatoni con broccoli e gorgonzola)

Rigatoni s tykví a špenátem

Rustikální omáčka s čekankou, ořechy, špekem a gorgonzolou
(Sugho rustico con radicchio, noci, speck e gorgonzola)

Spaghetti aglio, olio e peperoncino
(Špagety s česnekem, olejem a feferonkou)

Spaghetti carbonara