cpt. Cook
 

Obložené špagety

Okurky s těstovinami

Omeleta s těstovinou

Orecchiette con rapini
(Orecchiette s rapini)

Pappardelle s hráškem, fenyklem a ricottou

Papperdelle s houbami a sýrovou omáčkou
(Pappardelle con porcini e fonduta)

Párance

Pasta a trapanisi
(Spaghettini z Tràpani)

Pasta alla norma
(Makarony s lilky a rajčaty)

Pasta alla norma rivisitata al forno
(Těstoviny alla norma v troubě)

Pasta cacio e pepe
(Těstoviny se sýrem a pepřem)

Pastasciutta con la ricotta
(Těstoviny s ricottou)

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

Pastýřské makaróny

Penne alla boscaiola

Penne alla puttanesca

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Piemontská špenátová hnízda

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin - hnízd ze špenátových nudlí, 7.15 dkg másla, 15 dkg parmazánu (nebo gruyéru), 1/2  lanýž (malý bílý nebo černý), sůl, mletý pepř, muškátový oříšek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, občas ji během vaření mícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente'), necháme ji okapat, vhodíme do servírovací mísy a ochutíme máslem, strouhaným sýrem, několika špetkami pepře a strouhaného muškátového ořechu.

www.tacos.cz Navrch těstoviny položíme několik velmi tenkých plátků lanýže. Podáváme teplé.

www.tacos.cz

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2078x    verze pro tisk