cpt. Cook
 

Nudlový nákyp s bylinkami

Obložené špagety

Okurky s těstovinami

Omeleta s těstovinou

Orecchiette con rapini
(Orecchiette s rapini)

Pappardelle s hráškem, fenyklem a ricottou

Papperdelle s houbami a sýrovou omáčkou
(Pappardelle con porcini e fonduta)

Párance

Pasta a trapanisi
(Spaghettini z Tràpani)

Pasta alla norma
(Makarony s lilky a rajčaty)

Pasta alla norma rivisitata al forno
(Těstoviny alla norma v troubě)

Pasta cacio e pepe
(Těstoviny se sýrem a pepřem)

Pastasciutta con la ricotta
(Těstoviny s ricottou)

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

Pastýřské makaróny

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Penne alla boscaiola

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 lžíce tuku, 8 dkg žampiónů, 8 dkg šunky, 8 dkg sterilovaného hrášku, hovězí vývar, šlehačka, penne (krátké trubky),

omáčka pomodoro: 1/2  cibule, olivový olej, 150 dkg nakládaných rajčat, moučkový cukr, sůl, mletý pepř, bazalka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Penne uvaříme. Na pánvi orestujeme nakrájené žampióny, šunku a sterilovaný hrášek. Podlijeme hovězím vývarem a přidáme omáčku pomodoro, kterou vytvoříme takto: do nakrájené orestované cibule přidáme rajčata, hodinu vaříme, okořeníme a rozmixujeme na hustou kaši, kterou zjemníme smetanou. Touto omáčkou penne přelijeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3102x    verze pro tisk

Penne alla puttanesca

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)