cpt. Cook
 

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pennette s ricottou

Pennette e ricotta

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin pennette, 215 dkg čerstvé ricotty, 15 dkg tvrdé ricotty, 6  sušených rajčat v oleji, 4 lžíce panenského olivového oleje, tymián, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozetřeme čerstvou ricottu a dobře ji rozmícháme se strouhanou a olejem. Rajčata necháme okapat a nakrájíme je na proužky. Přidáme s čerstvým tymiánem k ricottě. Pennette uvaříme v osolené vodě al dente, zcedíme je a promícháme se směsí. Ihned podáváme posypané čerstvě mletým pepřem.
vloženo 21.03.2012    zobrazeno 2470x    verze pro tisk

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

Piemontská špenátová hnízda

Pikantní špagety po sicilsku

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pór s těstovinami

Provensálské těstoviny

Puding z makarónů

Pudink „Italia“

Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)

Ravioli plněné červenou řepou

Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy

Ravioli s dýní
(Ravioli alla zucca)

Reginette s janovským pestem
(Reginette al pesto genovese)

Reginette se sicilským pestem
(Reginette con pesto alla siciliana)

Rigatoni s brokolicí a gorgonzolou
(Rigatoni con broccoli e gorgonzola)

Rigatoni s tykví a špenátem

Rustikální omáčka s čekankou, ořechy, špekem a gorgonzolou
(Sugho rustico con radicchio, noci, speck e gorgonzola)

Spaghetti aglio, olio e peperoncino
(Špagety s česnekem, olejem a feferonkou)