cpt. Cook
 

Nudlový nákyp s bylinkami

Obložené špagety

Okurky s těstovinami

Omeleta s těstovinou

Orecchiette con rapini
(Orecchiette s rapini)

Pappardelle s hráškem, fenyklem a ricottou

Papperdelle s houbami a sýrovou omáčkou
(Pappardelle con porcini e fonduta)

Párance

Pasta a trapanisi
(Spaghettini z Tràpani)

Pasta alla norma
(Makarony s lilky a rajčaty)

Pasta alla norma rivisitata al forno
(Těstoviny alla norma v troubě)

Pasta cacio e pepe
(Těstoviny se sýrem a pepřem)

Pastasciutta con la ricotta
(Těstoviny s ricottou)

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

Pastýřské makaróny

Penne alla boscaiola

Penne alla puttanesca

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pennette s ricottou

Pennette e ricotta

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin pennette, 215 dkg čerstvé ricotty, 15 dkg tvrdé ricotty, 6  sušených rajčat v oleji, 4 lžíce panenského olivového oleje, tymián, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozetřeme čerstvou ricottu a dobře ji rozmícháme se strouhanou a olejem. Rajčata necháme okapat a nakrájíme je na proužky. Přidáme s čerstvým tymiánem k ricottě. Pennette uvaříme v osolené vodě al dente, zcedíme je a promícháme se směsí. Ihned podáváme posypané čerstvě mletým pepřem.
vloženo 21.03.2012    zobrazeno 2312x    verze pro tisk

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)