cpt. Cook
 

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

Piemontská špenátová hnízda

Pikantní špagety po sicilsku

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pór s těstovinami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Provensálské těstoviny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg těstovin (mušle, kolínka a pod.), sůl, 15 lžic oleje, 2 lžíce bazalky, 4 stroužky česneku, 10 dkg nivy, 10 dkg ementálu nebo madelandu, 2 lžíce másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny uvaříme podle návodu ve slané vodě. Mezitím utřeme z oleje, posekaných lístků bazalky, česneku a z rozdrobené nivy pastu, do které vmícháme nastrouhaný sýr. Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat, smícháme s máslem a bazalkovou pastou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2544x    verze pro tisk

Puding z makarónů

Pudink „Italia“

Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)

Ravioli plněné červenou řepou

Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy

Ravioli s dýní
(Ravioli alla zucca)

Reginette s janovským pestem
(Reginette al pesto genovese)

Reginette se sicilským pestem
(Reginette con pesto alla siciliana)

Rigatoni s brokolicí a gorgonzolou
(Rigatoni con broccoli e gorgonzola)

Rigatoni s tykví a špenátem

Rustikální omáčka s čekankou, ořechy, špekem a gorgonzolou
(Sugho rustico con radicchio, noci, speck e gorgonzola)

Spaghetti aglio, olio e peperoncino
(Špagety s česnekem, olejem a feferonkou)

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara