cpt. Cook
 

Pastasciutta con la ricotta
(Těstoviny s ricottou)

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pastýřské makaróny

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg rýhovaných makarónů, 20 dkg tvarohu, 115 dkg salámu, 7.15 dkg másla, 2.15 dkg ovčího sýra (mančského suchého nebo roncalu), sůl, mletý pepř, mletá skořice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme.

www.tacos.cz Zatímco se těstovina vaří, v pánvi zlehka osmažíme na másle salám nakrájený na kolečka nebo na proužky. Tvaroh rozdrobíme na talíř, trochu ho osolíme, opepříme a dobře promícháme. Postavíme stranou na kastrol s horkou vodou.

www.tacos.cz Když je těstovina správně uvařena ('al dente'), necháme ji okapat, vhodíme do mísy. Ochutíme smaženým salámem se šťávou, posypeme nejprve tvarohem a pak skořicí a podáváme teplé.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1692x    verze pro tisk

Penne alla boscaiola

Penne alla puttanesca

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

Piemontská špenátová hnízda

Pikantní špagety po sicilsku

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pór s těstovinami

Provensálské těstoviny

Puding z makarónů

Pudink „Italia“

Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)

Ravioli plněné červenou řepou

Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy

Ravioli s dýní
(Ravioli alla zucca)

Reginette s janovským pestem
(Reginette al pesto genovese)