cpt. Cook
 

Pikantní kuře s medem

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

Portugalské kuře I

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Portugalské kuře II

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 15 lžic oleje, 1/2  celeru, 3  karotky, 1/2  cibule, 10 dkg žampiónů, 1/2 stroužek česneku, 2 šálky vývaru, zelená petrželka, 1/2 šálek kysané smetany, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na menší kousky, oddělíme křídla a stehýnka a půlky rozdělíme každou na 3 kousky, osolíme, opepříme a po všech stranách na oleji opečeme. Podlijeme vývarem a přiklopené dusíme do poloměkka. Pak vložíme na hrubší kousky pokrájenou zeleninu, přisolíme a dle potřeby ještě podlijeme. Naposled přidáme smetanu a petrželku. Necháme jen krátce přejít varem.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1949x    verze pro tisk

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře

Slepice (nebo kapoun) pečená